Чемпіонат України з фехтування на візках

Чемпіонат України з фехтування на візках

Чудовий виступ спортсменів Київського регіонального центру «Інваспорт» на чемпіонаті Європи зі спортивних танців на візку

З 10 по 14 квітня  2015 року на  олімпійській базі «Конча-Заспа» відбувся чемпіонат України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. У змаганнях  прийняли участь  38 спортсменів з Черкаської, Київської, Одеської, Донецької, Харківської, Львівської, Миколаївської, Закарпатської, Запорізької, Волинської областей (10 команд-учасниць).

Головним суддею змагань був призначений – Яновський Геннадій Едуардович (м. Миколаїв).

Київську область на цьому чемпіонаті представляли кандидат у майстри спорту України Єсіна Ольга та дебютант змагань  Шептіцький Сергій (м. Біла Церква), які тренуються під керівництвом Заслуженого тренера України Борболюк  Надії Анатоліївни.

Єсіна  Ольга  вперше виборола золоту медаль  у фехтуванні  на  рапірах  та срібну у фехтуванні  на  шпагах. Дебютант  змагань  Шептіцький  Сергій  у фехтуванні  на  шпагах посів  8 місце. Незважаючи  на те, що для  Сергія це  перші  старти, він показав   на змаганнях справжній спортивний  характер, не  зломався  та боровся  до  кінця змагань. Всі підмітили, що це  спортсмен  з  перспективою на майбутнє.

З 15 по 29 квітня 2015 року  на базі ДП «Олімпійський  навчально-спортивний центр «Конча-Заспа»  проводиться  навчально-тренувальний  збір  національної  збірної  команди України  по  підготовці  до  чемпіонату  світу. Наша Ольга  буде  приймати участь у зборі  і готуватись  до  чемпіонату  світу.

Київський регіональний центр «Інваспорт» щиро вітає Єсіну  Ольгу та її тренера Борболюк  Надію  Анатоліївну з гарними результатами.Бажаємо Ользі наполегливих тренувань, для покращення своїх результатів на  міжнародній арені!

Чудовий виступ спортсменів Київського регіонального центру «Інваспорт» на чемпіонаті Європи зі спортивних танців на візку