Плавці Київщини на Кубку України з плавання

Плавці Київщини на Кубку України з плавання

Відкритий турнір з плавання «Сакура»

З 02 по 04 квітня 2015 року у м. Дніпродзержинськ відбувся Кубок України з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно – рухового апарату та вадами зору. Збірну команду Київщини представляли 5 спортсменів – Лафіна Марія, Росолович Денис, Кузьменчук Богдан, Солнцев Сергій – спортсмени з ураженнями опорно – рухового апарату, які тренуються під керівництвом тренерів Київського регіонального центру Ситнікової Яни Миколаївни та Лагутенко Раїси Юріївни. Також брав участь спортсмен з вадами зору, Заслужений Майстер спорту України – Федина Олексій (тренується під керівництвом Слівінської Людмили Броніславівни та Турчина Віктора Анатолійовича).

На змаганнях спортсмени показали такі результати:

Лафіна Марія (уора, візочника, Києво-Святошинський район) виборола 2 золоті нагороди на дистанціях 150 м комплексне плавання та 100 м вільним стилем та 2 срібні нагороди на дистанціях 50 м брас та 50 м на спині.

Росолович Денис (уора, візочник) виборов дві срібні нагороди на дистанціях 50 вільний стиль і 100 вільний стиль.

Кузьменчук Богдан (уора) посів першу, другу та третю сходинку пьедесталу на дистанціях 200 м комплексне плавання, 100 м. на спині та 100 м. брас, зібравши повний комплект медалей.

Солнцев Сергій (візочник) змагаючись у великій конкуренції в своєму класі (S2) посів два 5-тих місця на дистанціях 50 на спині, 100 вільним стилем.

Федина Олексій (вади зору) в своєму класі виборов золоту та срібну нагороду на дистанціях 100 брас та 50 вільний стиль відповідно.

Вітаємо спортсменів Київської області з вдалим виступом та бажаємо перемоги на міжнародних аренах, адже незабаром їх чекає чемпіонат світу, який пройде влітку цього року в Великобританії.

Відкритий турнір з плавання «Сакура»