Відкритий чемпіонат Київської області регіонального центру “Інваспорт” з легкої атлетики (у приміщенні) пам’яті майстера спорту України міжнародного класу зі штовхання ядра Балашова Д.С. серед спортсменів 4-х нозологій.

Відкритий чемпіонат Київської області регіонального центру “Інваспорт” з легкої атлетики (у приміщенні) пам’яті майстера спорту України міжнародного класу зі штовхання ядра Балашова Д.С. серед спортсменів 4-х нозологій.

Київський регіональний центр «Інваспорт» відкрив сезон обласних заходів чемпіонатом Київської області і ІІ етапом Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики, присвяченого пам'яті Василя Ліщинського

img_5176

10 листопада 2016 року у м.Бровари в приміщенні КШВСМ №2 яке люб’язно надала директор Шарай Лариса Анатоліївна  було проведено відкритий чемпіонат Київської області з легкої атлетики в легкоатлетичному манежі серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами зору, вадами слуху та вадами розумового та фізичного розвитку пам’яті майстера спорту України міжнародного класу з штовхання ядра Балашева Д.С.

 

На змагання прибули діти спорсмени з : м.Обухів, м.Яготин, м.Переяслав-Хмельницького, м.Бровари, м.Тараща, мБіла-Церква, м.Баришівка, з Броварського та Києво-Святошинського районів. Всього прибуло 92 учасника. Це найбільша кількість учасників.

Серед почесних гостей були батьки і родичі Дмитра Балашева, начальник відділу спорту Броварів Дмитро Рожков, начальник регіонального центру «Інваспорт» Вінниченко Марія Василівна, директор ДСШЮІ заслужений тренер України Каурайнен Олександр Іванович, та члени збірної команди України, учасники Параолімпійських та Дефлімпійський ігр, мастер спорту України міжнародного класу Пишняк Іван Архипович, мастер спорту України Пісков Юрій Борисович, бронзова призерка літніх Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро  Даніліна Людмила, бронзовий призер Дефлімпійських ігор в Ханти-Мантійську заслужений майстер спорту України Мандзюк Павло.

img_5193-1

Дмитро Рожков, Вінниченко Марія Василівна привітали учасників змагань, побажали всім міцного здоров’я, успіхів у навчанні та перемог у спорті.  Даніліна Людмила розповіла про змагання в Ріо-де-Жанейро та привітала всіх учасників змагань.

Головний суддя заслужений тренер України Багач Олександр Миколайович доповів програму змагань: Стрибки у довжину, штовхання ядра, біг 60м, 200м, 400м.
В змаганнях по бігу на 60 метрів в молодшій групі :
1 місце серед хлопців з вадами зору заняв Яременко Олександр з Баришіки з результатом 12.73, тренер Міщенко В.А.

Серед хлопців вадами розумового та фізичного розвитку:  3-є місце посів Горенський Дмитро з Таращи з результатом 10.80с, тренер Гирич В.В.. 2 місце з результатом 10.28с посів Дишлевий Іван з Білой Церкви , тренер Чистяков В.В.. 1 місце посів Вітенко Анатолій з Таращи з результатом 9.20с, тренер Гирич В.В.

img_5275

Серед хлопців з ураженням-рухового апарату: 2 місце посів Круглик Віталій з Броварського району з резутатом 11.10с, тренер Неділько О.М.. 1 місце посів Дробнов Едуард з м.Обухів з результатом 8.80с, тренери майстер спорту України Пісков Ю.Б. і Орда К.А.

Серед хлопців з вадами слуху : 3 місце посів Терещенко Сергій з Броварського району із результатом 11.03с , тренер Неділько О.М.. 2 місце посів Лукяненко Назар з Баришівки з результатом 10.80с, тренер Міщенко В.А..1 місце посів Білярський Нікіта з міста Бровари з результатом 9.55с, тренер Майстер спорту міжнародного класу Пишняк І.А.

Серед дівчат з ураженням опорно-рухового апарату: 3 місце посіла Купріянко Ганна з Обухова з результатом 11.92с, тренер майстер спорту України  Пісков Ю.Б та Орда К.А..2 місце посіла Русан Катерина з міста Обухова  з результатом 10.87с, тренер майстер спорту України Пісков Ю.Б. та Орда К.А. 1 місце посіла Верезуб Юлія з Переяслав-Хмельницького з результатом 10.30с., тренер Михайловський В.М.

Серед дівчат з вадами слуху : 2 місце посіла Скуз Олеся з Білой Церкви з результатом 10.91с. 1 місце посіла Гурська Наталія з Білой Церкви з результатом 10.14с – їхній тренер майстер спорту України Головачов В.В.

На 200 метрів в молодшій групі серед дівчат з вадами слуху 2 місце посіла Скус Олеся з Білой Церкви з результатом 43.10с та 1 місце посіла Гурська Наталія з Білой Церкви з результатом 36.06с. Їхній тренер майстер спорту України Головачов В.В.

В старшій групі:

Серед юнаків з вадами розумового та фізичного розвитку з бігу на 60м : 2 місце посів Ющенко Юрій з Таращи з результатом 8.66с  та 1 місце посів Миколаєць Григорій з Таращи з результатом 8.50с. Їхній тренер Гирич В.В.

Серед юнаків з вадами слуху з бігу на 60м : 3 місце посів Чоловський Богдан з Білой Церкви з результатом 9.01с, тренер майстер спорту України Головачов В.В..2 місце посів Соколов Данило з м.Бровари з результатом 8.90с., тренер заслужений майстер спорту України Стельмах С.С. 1 місце посів Кібляр Богдан з Білой Церкви з результатом 8.04с, тренер майстер спорту України Головачов В.В.

img_5246

В групі серед юнаків з бігу на 200 метрів серед юнаків з вадами слуху 1 і єдине місце посів Кібляр Богдан з Білой Церкви з результатом 29.20с, тренер майстер спорту України Головачов В.В.

Вгурпі серед юнаків з бігу на 400 метрів серед спортсменів з вадами розумового та фізичного розвитку : 3 місце посів Ющенко Юрій з Таращи з результатом 1.23.41, тренер Гирич В.В., 2 місце посів Власенко Борислав з Білой Церкви з результатом 1.20.53 , тренер Чистяков В.В.. 1 місце посів Миколаєць Григорій з Таращи з результатом 1.13.00с, тренер Гирич В.В.

В групі серед юнаків спортсмені з вадами слуху з бігу на 400 м 1 і єдине місце посів Соколов Данило з Броварів з результатом 1.13.00, тренер заслужений майстер спорту України Стельмах С.С.

В групі серед дівчат з вадами слуху з бігу на 60м 1 і єдине місце посіла Блинда Юлія з Білой Церкви з результатом 9.44с, тренер майстер спорту України Головачов В.В.

В групі серед дівчат з бігу на 60м ураженням опороно-рухового апарату : 2 місце посіла Козоріс Аліна з Переяслав-Хмельницького з результатом 21.95с , тренер Михайловський В.М..1 місце місце посіла Дудко Вікторія з м.Яготин з резуьтатом 11.20с, тренер Резцова Л.Л.

В групі серед дівчат з бігу на 60м вадами розумового та фізичного розвитку : 3 місце посіла Пікулик Світлана з Таращи з результатом 12.39с, тренер Воловик І.В..2 посіла Мурин Аліна з м.Яготин з результатом 10.95с, тренер Резцова Л.Л..1 місце посіла Павленко Світлана з Таращи с результатом 10.70с., тренер Гирич В.В..

В групі серед дівчат с вадами зору з бігу на 60м перше і єдине місце посіла Лещінська Євгенія з міста Яготин з результатом 9.65с., тренер заслужений майстер спорту України Стельмах С.С.

В групі серед дівчат з вадами зору з бігу на 200м  перше і єдине місце посіла Лещінська Євгенія з м.Яготин з результатом 36.40с, тренер заслужений майстер спорту України Стельмах С.С.

В групі серед дівчат з вадами слуху з бігу на 200м метрів перше і єдине місце посіла Блинда Юлія з Білой Церкви з результатом 35.10с, тренер майстер спорту України Головачов В.В..

В групі серед дівчат з вадами розумового та фізичного розвитку з бігу на 200 м : 2 місце посіла Пікулик Світлана з м.Тараща з результатом 44.09с, тренери Воловик І.В та Гирич В.В. 1 місце посіла Мурин Аліна з м.Яготин з результатом 40.00с., тренер Резцова Л.Л.

В дорослій групі по бігу:

В групі з бігу серед чоловіків з вадами слуху на 60м: 3 місце посів Корженко Влад з Білой церкви з результатом 8.62с, тренер першої категорії Бекетова Г.Ф..2 місце посів Давидюк Сергій з м.Бровари з результатом 8.53с та 1 місце посів Ємцев Анатолій з міста Бровари з результатом 8.21с – їхній тренер майстер спорту міжнародного класу Пишняк І.А.

В групі серед чоловіків з вадами зору з бігу на 60м : 2 місце посів Овчаренко Дмитро з Переяслав-Хмельницького з результатом 8.76с, тренер Михайловський В.М..1 місце посів Бойко Антон з м.Бровари з результатом 8.06с, тренер заслужений майстер спорту України Стельмах С.С.

В групі серед чоловіків з вадами розумового та фізичного розвитку з бігу на 60 м: 3 місце посів Батир Микола  з м.Тараща з результатом 9.07с, тренер Гирич В.В..2 місце посів Козлюк Олексій з м.Тараща  з резутатом 8.84с., тренер Гирич В.В..1 місце посів Дзюман Олексій з м.Тараща з результатом 8.10с., тренер Воловик І.В..

В групі серед чоловіків з ураженням опорно-рухового апарату з бігу на 60м : 3 місце посів Боярин Павло  з результатом 8.59с,  2 місце посів Заблуківський Микола з результатом 8.33с, а переможцем став Чупрун Михайло з результатом 7.60с. Всі троє учасників з м.Переяслав-Хмельницький , також у всіх трьох призерів один тренер – Михайловський В.М.

В групі серед чоловіків з вадами зору з бігу на 200м єдиним учасником і переможцем став Овчаренко Дмитро з м.Переяслав-Хмельницький з результатом 8.76с, його тренер Михайловський В.М.

В групі серед чоловіків з вадами розумового та фізичного розвитку з бігу на 400м : 3 місце посів Козлюк Олексій з результатом 1:16:00с, 2 місце посів Батир Микола з результатом 1:12:97с, та переможцем став Дзюман Олексій з результатом 1:06:30с, всі троє призерів з міста Тараща. Їхни тренери Воловик І.В. та Гирич В.В.

В групі серед чоловіків з вадами зору з бігу на 400м, перше і єдине місце посів Бойко Антон з міста Броварів з результатом 1:05:00с, його тренер заслужений майстер спорту України Стельмах С.С.

В групі серед чоловіків з вадами слуху з бігу на 400м : 3 місце посів Давидюк Сергій з м.Бровари з результатом 1.10хв, його тренер майстер спорту України міжнародного класу Пишняк І.А..2 місце посів Ємцев Анатолій з Броварського району з результатом 1.08хв, його тренер майстер спорту України міжнардного класу Пишняк І.А.. Та переможцем став Мандзюк Павло з Білої Церкви з результатом 1.02хв, його тренер першої категорії Бєкєтова Г.Ф.

В групі серед чоловіків з ураження опорно-рухового апарату з бігу на 400м: 2 місце посів Афанасєв Денис з міста Обухів з результатом 1.31хв, його тренер майстер спорту України Пісков Ю.Б. та Орда К.А..1 місце посів Заблуківський Микола з Переяслав – Хмельницького з результатом 1.04хв, його тренер Михайловський В.М.

В групі серед жінок з вадами розумового та фізичного розвитку з бігу на 60м : 3 місце посіла Давиденко Юлія з результатом 11.09с, 2 місце посіла Лахман Віра з результатом 10.88с, 1 місце посіла Павлюченко Олена з результатом 9.61с – всі троє призерів з м.Таращи, їхній тренер Гирич В.В.

В групі серед жінок з вадами слуху з бігу на 60м : 2 місце посіла Довогошея Діана з міста Бровари з результатом 10.40с, її тренер майстер спорту України міжнародного класу Пишняк І.А..1 місце посіла Синєзуб Анастасія з Білой Церкви з результатом 9.22с, її тренер першої категорії Бєкєтова Г.Ф.

В групі серед жінок з вадами слуху з бігу на 200м: 2 місце посіла Довгошея Діана з Броварів з результатом 36.40с, її тренер майстер спорту України міжнародного класу Пишняк І.А..1 місце посіла Синєзуб Анастасія з Білой Церкви з резуьтатом 32.30с, тренер першої категорії Бєкєтова Г.Ф.

В групі серед жінок з вадами розумового та фізичного розвитку з бігу на 200м : 3 місце посіла Давиденко Юлія  з результатом 44.64с, 2 місце посіла Лахман Віра з результатом 40.22с, 1 місце посіла Павлюченко Олена з результатом 34.60с. Всі троє призери з міста Тараща , їхній тренер Гирич В.В.

Також проводилися  стрибки в довжину:

В молодшій групі серед дівчат з вадами розумового та фізичного розвитку : 3 місце посіла Щербакова Наталія з м.Тараща з резутом 1м14см, її тренери Гирич В.В. та Воловик І.В..2 місце посіла Семьонова Катерина з м.Яготин з результатом 1м46см, тренер Резцова Л.Л..1 місце посіла Павленко Світлана з м.Тараща з результатом 1м52см, її тренери Гирич В.В. та Воловик І.В.

img_5338

В молодшій групі серед дівчат з ураженням опорно-рухового апарату : 3 місце посіла Русан Катерина  з м.Обухів з результатом 1м32см, її тренер майстер спорту України Пісков Ю.Б. та Орда К.А..2 місце посіла Ованенко Юлія з міста Яготин з результатом 1м35см, її тренер Резцова Л.Л..1 місце посіла Верезуб Юлія з міста Переяслав-Хмельницький з результатом 1м86см, її тренер Михайловський В.М.

В молодшій групі серед хлопців з вадами слуху : 2 місце посів Терещенко Сергій з Броварьского району з результатом 2м40см, його тренер Неділько О.М..1 місце посів Білярський Нікіта з Броварів з результатом 2м.94см, його тренер майстер спорту України міжнародного класу Пишняк І.А.

В молодшій групі серед хлопців з вадами розумого та фізичного розвитку : 3 місце посів Дишлевий Іван з Білой Церкви з результатом 2м10см, його тренер  Чистяков В.В..2 місце посів Вітенко Анатолій з міста Тараща з результатом 2м12см, його тренери Гирич В.В. та Воловик І.В.. 1 місце посів Круглик Віталій з Броварського району з результатом 2м71см, його тренер Неділько О.М.

В старшій групі серед дівчат з ураженням опорно-рухового апарату перше і єдине місце посіла Козоріс Аліна з Переяслав-Хмельницького з результатом 55см, тренер Михайловський В.М.

В старшій групі серед дівчат з вадами розумового та фізичного розвитку перше і єдине місце посіла Мурін Аліна з м.Яготин з результатом 3м05см, її тренер Резцова Л.Л.

В старшій групі серед хлопців з вадами слуху: 2 місце посів Чоловський Богдан з результатом 4м01см, 1 місце посів Кібляр Богдан з результатом 4м58см, обидва призери з Білої Церкви, їхній тренер майстер спорту України Головачев В.В.

В дорослій групі серед чоловіків з вадами слуху : 2 місце посів Корженко Владислав з м.Біла Церква з результатом 4.01см, його тренер першої категорії Бєкєтова Г.Ф..1 місце посів Москаленко Олександр з м.Біла Церка з результатом 4м19см, його тренер майстер спорту України Головачов В.В.

В дорослій групі серед чоловіків з ураженням опорно-рухового апарату : 3 місце посів Черненький Олександр з результатом 4м.38см, 2 місце посів Боярин Павло з результатом 4м.51см, 1 місце посів Чупрун Михайло з результатом 4м59см. Всі троє призери з Переяслав-Хмельницького і всіх трьох спортсменів тренерує Михайловський В.М.

В дорослій групі серед чоловіків з вадами зору : 2 місце посів Каражов Микола з міста Обухів з результатом 1м78см, його тренер майстер спорту України Пісков Ю.Б..1 місце посів Овчаренко Дмитро з Переяслав-Хмельницького з результатом 3м.92см, його тренер Михайловський В.М.

Також були проведені Штовхання ядра серед жінок та чоловіків:

    Майстренко Владислав з Броварського району в класі F-46 посів 1 місце з результатом 12м96см, його тренери Неділько О.М. та заслужений тренер України Багач О.М.    

img_5268  img_5361

 

Черниш Ярослав з Києво-Святошинського району в класі F-37 з результатом 11м09см посів 1 місце, його тренер заслужений тренер України Багач О.М.

Скітейкін Олексій з м.Баришівка в класі F-37 з результатом 7м18см посів 1 місце, його тренер Міщенко В.А.

Бондаренко Віктор з м.Баришівка в класі F-37 посів 3 місце з результатом 5м76см, його тренер Міщенко В.А.

Діденко Максим з м.Обухів посів 1 місце з результатом 4м65см, його тренери майстер спорту України Пісков Ю.Б та Орда К.А.

Коплюк Артем з Броварського району в класі F-37 посів 1 місце з результатом 7м.01см, його тренер Неділько О.М.

Ігнатенко Вячеслав з Переяслав-Хмельницького в класі F-46 посів 2 місце з результатом 6м86см, його тренер Михайловський В.М.

Палатний Дмитро з Переяслав – Хмельницького в класі F-46 посів 1 місце з результатом 7м.43см, його тренер Михайловський В.М.

Книш Олександр з Переяслав-Хмельницького в класі F-37 посів 1 місце з результатом 7м.19см, його тренер Михайловський В.М.

Вовк Андрій з м.Яготин в класі F-20 посів 2 місце з результатом 6м44см, його тренер Резцова Л.Л.

Овчінніков Геннадій з м.Яготин в класі F-20 посів 1 місце з результатом 7м10см, його тренер Резцова Л.Л.

Також брали участь в штовханні ядра візочники:

Богослав Олексій з Київської області в класі F-56 посів 1 місце з результатом 7м.03см, його тренерує заслужений тренер України Багач О.М.

Андрусенко Анатолій з Київської області в класі F-56 посів 2 місце з результатом 6м39см.

Дорошенко Яна з Київської області в класі F-56 посіла 2 місце з результатом 3м10см.

Грива Марина з Київської області в класі F-56 посіла 1 місце з результатом 3м62см.

Спорсмени показали свій рівень підготовки відповідно зайнятим призовим місцям. Урочисту церемонію нагородження провродили начальник регіального центру «Інваспорт» Вінниченко Марія Василівна, та заслужений тренер України і директор ДЮСШІ Каурайнен Олександр Іванович.

Інформація регіонального центру «Інваспорт»

Київський регіональний центр «Інваспорт» відкрив сезон обласних заходів чемпіонатом Київської області і ІІ етапом Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики, присвяченого пам'яті Василя Ліщинського