Футбольні баталії спортсменів Київського регіонального центру «Інваспорт»  

Футбольні баталії спортсменів Київського регіонального центру «Інваспорт»  

Спортсмени регіонального центру «Інваспорт» на Чемпіонаті Європи з футболу ДЦП.
Заслужені бронзові медалі футболістів Київського регіонального центру «Інваспорт»  

Футбольні баталії спортсменів Київського регіонального центру «Інваспорт»

 

28 і 29 жовтня 2017 року у с. Погреби Київської області відбувся Відкритий турнір з міні-футболу серед спортсменів з вадами слуху, присвячений пам’яті віце-президента Київської обласної федерації футболу В.М.Мотилевського. Цей турнір проводиться вже не перший рік. У цьому році в турнірі взяли 6 команд, а саме: команди з м. Біла Церква, м. Миколаєва і м. Черкаси, збірна команда Київської області, збірна команда ветеранів Київської області і команда «Уклон» з Київської області.

Регіональний центр «Інваспорт» вже деякий час співпрацює з ФК «Десна-Погреби» з с. Погреби Київської області, на базі якого було погоджено проведення відкритого турніру з міні-футболу серед спортсменів з вадами слуху. Нагороди для переможців турніру (кубки, медалі, дипломи і призи кращим гравцям в номінаціях) були виділені за сприянням президента Київської обласної федерації футболу Москаленка Я.М..

Сам турнір пройшов цікаво, був видовищним і в деякій мірі сенсаційним. Перше місце завоювала команда з м. Миколаєва, яка була посилена гравцем з м. Рівного, друге – команда «Уклон» з Київської області, третє – команда з м. Черкаси, четверте – команда з м. Біла Церква, п’яте – збірна команда ветеранів Київської області і останнє 6 місце посіла експериментальна збірна команда Київської області. Найкращими гравцем турніру визнано Чаленка Олександра з команди м. Миколаїв, найкращим воротарем визнано Осиченка Івана з команди «Уклон» Київської області. Порадувала команда з м. Біла Церква, у складі якої грали двоє молодих і перспективних футболістів. Необхідно уточнити, що найсильніші футболісти збірної команди Київської області були поділені між кількома командами: частина грала у команді «Уклон» (Київська область), частина грала за рідну команду з м. Біла Церква, частина гравців за віком були переведені до команди ветеранів і лише пара сильних гравців грала у турнірі за збірну команду Київської області, яка на цьому турнірі фактично була експериментальною. Таким чином вдалося перевірити реальний рівень підготовки окремих груп футболістів Київщини та їх зіграність, а турнірна таблиця змагань наочно і об’єктивно демонструє сильні та слабі сторони кожної з чотирьох команд Київської області. В цілому турнір дав багато інформації для аналізу і уточнення перспектив та напрямку роботи серед нечуючих футболістів області.

На церемонії нагородження начальник регіонального центру «Інваспорт» Віниченко Марія Василівна тепло подякувала всім учасникам за участь у турнірі, подякувала керівництву ФК «Десна-Погреби» за виділення футбольного майданчика і сприяння у проведенні турніру, а також наголосила, що проведення турніру сталося можливим завдяки організованій роботі регіонального центру, Київської обласної федерації футболу та керівництва с. Погреби і ФК «Десна-Погреби». Представники ФК «Десна-Погреби» привітали переможців та учасників турніру і запевнили у своїй підтримці нечуючих футболістів Київської області. В свою чергу учасники турніру подякували Віниченко М.В. та керівництво і персонал ФК «Десна-Погреби» за можливість взяти участь у турнірі, а також відмітили високий рівень організації і місця проведення змагань та чудові нагороди від обласної федерації футболу.

Регіональний центр «Інваспорт» висловлює своє захоплення і особливу подяку Крупенку Віталію Вікторовичу – голові сільської ради с. Погреби, заступнику голови КОФФ, президенту та капітану футбольного клубу «Десна-Погреби», а також Руженцову В’ячеславу Володимировичу – директору футбольного клубу «Десна-Погреби», директору футбольної бази і головному тренеру ФК «Десна-Погреби».

Особлива подяка президенту КОФФ Москаленку Я.М. за підтримку у проведенні турніру та за виділені чудові нагороди учасникам змагань.

До зустрічі на наступних футбольних змаганнях.

 

Інформація регіонального центру «Інваспорт»

Спортсмени регіонального центру «Інваспорт» на Чемпіонаті Європи з футболу ДЦП.
Заслужені бронзові медалі футболістів Київського регіонального центру «Інваспорт»