Кубок України з риболовного спорту регіонального центру «Інваспорт»
Чемпіонат україни з рибної ловлі поплавковою вудкою серед спортсменів з уроженням опорно-рухового апарату

Відкритий турнір з рибної ловлі

серед спортсменів-інвалідів з ураженнями

опорно-рухового апарату та вадами слуху

присвячений пам’яті мера міста Обухів Мельника В.О.

14 вересня 2017 р. на мальовничому ставку м. Обухова відбувся відкритий турнір з рибної ловлі серед спортсменів-інвалідів присвячений пам’яті мера міста Обухів Мельника В.О. Більше 20 спортсменів-інвалідів, у т.ч. 9 візочників, з Баришівського району, Макарівського району, м. Українки, м. Обухова та Обухівського району, м. Києва та Києво-Святошинського району взяли участь у цьому турнірі.

О десятій годині ранку відбулося урочисте відкриття змагань. На відкриття турніру завітав мер м. Обухова Левченко Олександр Миколайович, начальник відділу спорту Яценко Юрій Іванович, начальник регіонального центру «Інваспорт» М.В. Віниченко, директор ДЮСШІ регіонального центру «Інваспорт» О.І. Каурайнен, донька мера Мельника В.О., які виступили з привітальним словом та побажали всім теплої зустрічі і, звичайно, перемоги.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять колишнього мера Мельника В.О.

Змагання висвітлювало місцеве телебачення та прес-служба «Обухівські вісті».

Сьогодні спортсменам пощастило з погодою і теплим сонячним днем.

У турнірі брали участь діти, чоловіки та жінки, і, до речі, за підсумками змагань, саме більше риби упіймали жінки з м. Обухова та м. Українки. Головний приз, грамоту, медаль, а ще й мікрохвильову піч отримала від доньки мера Мельника В.О. Фоменка Світлана (візочниця). Серед чоловіків переможцем став Скітейкін Олексій з Баришівського району. На вручення нагород завітав секретар Обухівського міськвиконкому Кличко Сергій Миколайович, який разом з М.В. Віниченко провели нагородження грамотами та медалями. А головний суддя Кислов А.В. у якості представника всеукраїнської федерації з риболовного спорту «Рись» переможцям вручив вудки.

М.В. Віниченко та учасники змагань подякували всім, хто провів цей турнір, особливо фахівцю II категорії Ю.Б. Піскову який доклав чимало зусиль для його проведення.

Після нагородження організатори турніру та Ю.Б. Пісков запросили всіх на смачну юшку.

Прес-центр «Інваспорт»

 

Кубок України з риболовного спорту регіонального центру «Інваспорт»
Чемпіонат україни з рибної ловлі поплавковою вудкою серед спортсменів з уроженням опорно-рухового апарату