Гардемарини регіонального центру «Інваспорт» підтвердили своє лідерство

Гардемарини регіонального центру «Інваспорт» підтвердили своє лідерство

Кубку світу з фехтування на візках! 
Вітаємо чемпіона Київського регіонального центру «Інваспорт» з перемогою!

Гардемарини регіонального центру «Інваспорт»

підтвердили своє лідерство

 

З 14 по 17 грудня 2017 року на базі ДП «Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа» відбувся чемпіонат України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Участь у чемпіонаті України взяли 35 спортсменів з Миколаївської, Львівської, Харківської, Одеської, Черкаської, Закарпатської, Донецької та Київської областей.

Збірна Київської області у складі 4 спортсменів гідно виступила на чемпіонаті. На рахунку Єсіної Ольги (категорія В) 2 срібні медалі в особистій першості серед жінок з фехтування на шаблях і шпагах. Шептицький Сергій і Кобець Олександр (обидва категорія В) розділили між собою бронзу в особистій першості серед чоловіків з фехтування на шаблях. До речі, Шептицький Сергій та Кобець Олександр разом із здобуттям бронзових медалей виконали норматив І розряду. Вітаємо!

Найскладніше було Шавкуну Сергію, який виступає у категорії С (найважчий ступінь ураження опорно-рухового апарату). В Україні він єдиний, який змагається у категорії С, тож Сергію довелося фехтувати в одній групі разом з суперниками категорії В. Але досвіду та майстерності нашому чемпіону світу серед спортсменів категорії С не позичати і Сергій Шавкун блискуче фехтував на рівних у незвичній для себе категорії В та здобув срібло в особистій першості серед чоловіків з фехтування на шпагах і бронзу  з фехтування на рапірах.

Три срібні і три бронзові медалі – гарний подарунок спортсменів невеличкої, але бойової збірної команди Київської області з фехтування на візках, усім нам і, особливо, їх тренеру Борболюк Надії до різдвяних і новорічних свят!

 

 

Інформація регіонального центру «Інваспорт»

Кубку світу з фехтування на візках! 
Вітаємо чемпіона Київського регіонального центру «Інваспорт» з перемогою!