Спортсмени регіонального центру «Інваспорт» на зимовій рибалці

Спортсмени регіонального центру «Інваспорт» на зимовій рибалці

Вітаємо спортсменів - паралімпійців з блискучою перемогою на чемпіонаті Європи з легкої атлетики!!!

 

26-27 січня 2019 року в смт. Козин Обухівського району, Київської області  відбувся перший у 2019 році відкритий чемпіонат Київської області з риболовного спорту (ловля риби на мормишку) серед спортсменів з порушеннями слуху.

Змагання проводились у два тури. Тривалість одного туру – 3 години Перерва між турами – 1 година. Акваторія лову ділиться на дві зони (А,В). Кожна зона ділиться на сектори. Кількість секторів залежить від кількості учасників. Ширина секторів дорівнює 10 м. Кожен сектор в свою чергу ділиться на 2 під сектори шириною по 5 метрів кожний. В кожному турі учасники міняються зонами і секторами за жеребом. Кожен учасник повинен мати свій інвентар. Виловлена риба збирається на протязі 3 годин та після закінчення туру кожен спортсмен свій вилов віддає судді який знаходиться в його зоні. Після закінчення змагань, судді зважують улов та заповнюють протоколи змагань. Це були перші змагання у цьому році з риболовного спорту (ловлі риби на мормишку) серед спортсменів з порушеннями слуху. Участь у них взяли 23 найбільш підготовлених і витривалих спортсменів з різних регіонів (м. Бровари,  Броварський  р-н,  м. Бориспіль, м. Київ, м. Кагарлик, м. Ірпінь, м. Вишгород, с. Нові Петрівці). Змагання пройшли досить динамічно і азартно.

Підсумки: (командного заліку)

Забабурін Олександр (м. Кагарлик)Буряк Олександр (м. Київ) – І місце  

Візняк Олександр (м. Ірпінь) – Швець Ярослав (м. Вишгород) – ІІ місце

Корнієнко Юрій (Бориспільський р-н) – Грицаєнко В’ячеслав (м. Київ) – ІІІ місце

Підсумки: (особистого заліку)

Буряк Олександр (м. Київ) – І місце

          Калитенко Олег (с. Нові Петрівці) – ІІ місце

          Швець Ярослав (м. Вишгород) – ІІІ місце

За підсумками обласних змагань сформовано команду Київської області, яка візьме участь у чемпіонаті України з риболовного спорту серед спортсменів з порушеннями слуху. Відбудеться з 05 по 07 лютого 2019 року у Обухівському р-ні, смт Козин. Побажаємо нашим спортсменам ні хвоста ні луски та вболіваємо за них на чемпіонаті України.

 

                                         

           

 

 

 

 

 

 

Прес центр «Інваспорт»

Вітаємо спортсменів - паралімпійців з блискучою перемогою на чемпіонаті Європи з легкої атлетики!!!