Кубок України з бадмінтону серед спортсменів з порушеннями слуху

Кубок України з бадмінтону серед спортсменів з порушеннями слуху

Спортсмени Регіонального центру «Інваспорт» на фінальних змаганнях XXVII Спартакіади «Повір у себе» з бадмінтону  
Відбіркові змагання Київської області з бадмінтону серед осіб з вадами слуху

 

Спортсмени Київського регіонального центру «Інваспорт»

гідно виступили на Всеукраїнських змаганнях.

Збірна команда Київської області  прийняла участь в ІІ Кубку України з бадмінтону серед спортсменів з порушеннями слуху який відбувся у м. Одеса з 04 по 06 жовтня 2019 року. Згідно регламенту Кубок України проводиться тільки командним заліком де від кожної команди повинно бути 4 спортсмени 2 хлопці та 2 дівчини. Всього у змаганнях прийняли участь 36 спортсменів з 5 регіонів України: Дніпропетровська обл., Вінницька обл., Одеська обл., Київська обл., м. Київ. Учасники змагань поділились на 3 підгрупи «А», «Б», «В».

Київський регіональний центр представили дві команди Київська обл.-1 у складі: Коваленко Сергій МСУ, Поплавський Олександр І розряд, Ольшевська Юлія КМСУ, Набіуліна Діана І                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         розряд, та Київська обл.-2 у складі: Чоловський Богдан ІІ розряд, Москаленко Олександр ІІ розряд, Горела Валерія ІІ розряд та наймолодша учасниця Інгула Анастасія ІІІ розряд на чолі с тренером Кондратюком Анатолієм Анатолійовичем та Лаврик Мариною Юріївною.

За результатами жеребкування Київська обл.-1 потрапила до групи «Б» разом з командами Вінницька обл.-1 та Дніпропетровська обл.-2, а Київська обл.-2 потрапила в групу «А» разом з командами Дніпропетровська обл.-1 та м. Київ-2 змагання проводились за круговою системою.  Команди які посіли в своїй підгрупі 1 місце проходять до фінальної частини боротися за найвищі нагороди 1-3 місце. Команди які посили 2 місце у своїй підгрупі будуть боротися за 4-6 місце, а команди які посіли 3 місце у своїй підгрупі змагатимуться за 7-9 місця. Київська обл.-1 в групі «Б» стала першою, здобувши дві перемоги над командами Дніпропетровська обл.-2 з рахунком 4:1, та у важкій боротьбі за вихід з групи з першого місця вирвала перемогу у Вінницької обл.-1 з рахунком 3:2, що означало вихід до фінальної частини змагань, де вже були команди Дніпропетровської обл.-1 та м. Київ -1. В півфіналі наші спортсмени зустрілися з командою м. Київ, ця гра була принциповою для нас адже перемога означала вихід в фінал, а команда яка програє автоматом займе 3 місце у змагань, у напруженій боротьбі закінчилась з рахунком 3:2 на користь Київської обл.-1 наші спортсмени були більш підготовлені як фізично так и тактично. У фіналі зустрілись Дніпропетровська обл.-1 та Київська обл.-1 фаворитами ціх змагань та цього протистояння була команда з Дніпра адже всі спортсмени є членами збірної команди України та мають більшу практику так и закінчився з рахунком 4:1.

Результати Кубку України з бадмінтону серед спортсменів з порушеннями слуху:

  1. Дніпропетровська область -1
  2. Київська область -1
  3. м. Київ -1
  4. Вінницька область -1
  5. Вінницька область -2
  6. Київська область -2
  7. м. Київ -2
  8. Дніпропетровська область -2
  9. Одеська область -1

 

 

 

 

 

 

Вітаємо спортсменів та тренерів команд Київської області – 1 зі сріблом на Кубку України 2019 року і команду Київської обл.-2 з непоганим виступом, Поплавського Олександра та Набіуліну Діану з виконанням розрядів «Кандидат у майстри спорту України»

Бажаємо спортсменам міцного здоров’я та нових перемог!

 

Прес – центр «Інваспорт»

 

Спортсмени Регіонального центру «Інваспорт» на фінальних змаганнях XXVII Спартакіади «Повір у себе» з бадмінтону  
Відбіркові змагання Київської області з бадмінтону серед осіб з вадами слуху