Перший різдвяний турнір з регбі регіонального центру «Інваспорт»  

Перший різдвяний турнір з регбі регіонального центру «Інваспорт»  

Show must go on! Черговий раунд Sport Fest або свято регбі

3 грудня 2020 року в м. Києві відбувся Перший різдвяний турнір з регбі серед спортсменів з вадами слуху та мовлення, за підтримкою Посольства Франції в Україні та Федерації регбі України та регіонально центру «Інваспорт», та клуб студентів молоді інвалідів.

В змаганнях брали участь: – юнацька команда «АНТАРЕС- ДЮСШ», «дві команди  регіонального центру «ІНВАСПОРТ», (тренери: Лавський Микола та Лавський Олександр) та дівчата регбійного клубу «АВІАТОР». Обов’язки головного судді турніру виконував керівник Департаменту фізичної культури та спорту МДЦ «Артек» Павло ПІНЧУК.

Привітати ж і підтримати юних спортсменів завітали начальник Київського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Марія ВІНИЧЕНКО, начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій БОБРОВНИК, президент Київської міської федерації регбі Максим БОБОВИК, директор Інституту соціальних технологій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», доктор педагогічних наук Сослан АДИРХАЄВ.

Поєдинки проходили надзвичайно драматично, і по завершенні турніру при рівній кількості залікових балів переможця визначили тільки по кількості здійсненних спроб. В перервах регбісти мали змогу зігрітися  гарячим чаєм  та запашною кавою.

Перше місце в цьому турнірі  посіла команда РК «Авіатор», друге місце – за юнаками «ІНВАСПОРТ-1» і  на третій сходинці – регбісти з команди «ІНВАСПОРТ -2». Капітанам команд-переможців  були вручені Кубки, а всі гравці,  які приймали участь у змаганнях, були нагороджені пам’ятними  медалями.

Кращими гравцями були визнані: Ростислав АРСЕНТЬЄВ/Інваспорт-1/,  Михайло СТАЗІЛОВ/Антарес-ДЮСШ»Авіатор»/,  Олександр МОСКАЛЕНКО/Інваспорт-2/ та Аня ДАНЬКО/РК»Авіатор»/. Вони були нагороджені медалями та цінними подарунками від UKRSIBBANK BNP Paribas Group, AGS UKRAINE, RENAULT UKRAINE.

Спеціальним призом від Посольства Франції в Україні  було відзначено гравця команди «ІНВАСПОРТ-1» Леоніда ПИСАНЕНКА.

На завершення  всіх учасників змагань тепло привітала начальник регіонального центру «Інваспорт» Марія ВІНИЧЕНКО, Президент КМФР Максим БОБОВИК,  директор інституту соціальних технологій Університету  «Україна» доктор педагогічних наук, професор, Заслужений тренер України Сослан АДИРХАЄВ,  керівник КМВКФВС МОН України майстер спорту СРСР з регбі Сергій БОБРОВНИК та інші гості.

Під час завершення змагань регбістів та гостей турніру організатори частували смачною юшкою.

 

Прес центр «Інваспорт»

Show must go on! Черговий раунд Sport Fest або свято регбі