ВІДКРИТИЙ КУБОК КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З РИБОЛОВНОГО СПОРТУ СЕРЕД ОСІБ З УРАЖЕННЯМИ ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУ

ВІДКРИТИЙ КУБОК КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З РИБОЛОВНОГО СПОРТУ СЕРЕД ОСІБ З УРАЖЕННЯМИ ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУ

Чемпіонат України з риболовного спорту (фідер) серед спортсменів з порушенням слуху Київського регіонального центру «Інваспорт»

Не зважаючи на воєнні дії та завдяки Збройним силам України, 30 серпня в селі Забір’я Фастівського району відбувся відкритий Кубок Київської області з риболовного спорту серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату.

У змаганнях взяли участь спортсмени з Білої Церкви, Українки, Обухівської громади, Києво-Святошинського району, Боярки, а також гості з Херсону й Києва.

Змагання відбулись завдяки організаторам турніру – це Київський регіональний центр «Інваспорт» на чолі з Віниченко Марією Василівною за підтримки Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації та Боярський ФСК людей з інвалідністю «Ікар» на чолі з Галиною та Олександром Оревіними.

Головним суддею був призначений суддя національної категорії Олександр Шевченко.

На відкриття завітав заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк, який разом з пані Віниченко звернувся до учасників з вітальним словом. Вони привітали учасників змагань, побажали міцного здоров’я, мирного неба над головою, вдалого улову та отримання позитивних емоцій.

Відзначимо, що після виступу почесних гостей хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у російсько-українській війні.

Погода та настрій учасників сприяли отриманню гарного результату. А після проведення контрольного зважування були визначені основні переможці змагань:

– 1 місце та переможець в номінації «Сама велика риба» – Світлана Фоменко (Обухів)

– 2 місце – Максим Діденко (Обухів)

– 3 місце – Юрій Шевчук (Київ)

Переможців та призерів було нагороджено кубками, медалями та почесними грамотами. Нагородження проводив Володимир Стеценко, заступник начальника Управляння молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації.

Також всі учасники змагань були нагороджені солодкими призами від волонтерів Українки завдяки Тетяні Замятіній.

По традиції після закінчення змагань учасники скуштували смачну юшку.

На відкриття завітав, заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк

Заступник начальника Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації, Володимир Стеценко

Світлана Фоменко (Обухів)

Чемпіонат України з риболовного спорту (фідер) серед спортсменів з порушенням слуху Київського регіонального центру «Інваспорт»