Триумфальна перемога спортсменок на чемпіонаті Європи з волейболу сидячи !!!

Триумфальна перемога спортсменок на чемпіонаті Європи з волейболу сидячи !!!

Жіноча команда по волейболу серед глухих регіонального центру «Інваспорт» у вищій лізі України.

З 07 по 15 листопада  2015 року  в  м.Подчетртек, Словенія  проводився  чемпіонат Європи з волейболу сидячи серед спортсменів з ураженнями  опорно-рухового  апарату. У чемпіонаті Європи  брали  участь  вісім команд з України, Росії, Словенії, Нідерландів, Германії, Фінляндії, Угорщини, Хорватії.

          У складі національної збірної команди  України виступали дівчата Київського регіонального центру «Інваспорт», а саме: Самойленко Аліна з міста  Переяслав-Хмельницький та Прищепа  Катерина з Вишгородського району.

 Наші  дівчата – чемпіони Європи. Браво!Так тримати!

 

          Представниці Київщини ще раз довели свою майстерність, спортивну мужність, продемонстрували Український переможний дух усій Європі!!!

За дев’ять змагальних днів чемпіонату Європи нашим спортсменкам вдалось отримати яскраву перемогу. Фінальна гра за золоту медаль безумовно була  захоплюючою. Україна та Росія провели 5 партій. Збірна команда України перші дві партії  виграла  з рахунками 25:23 та 25:17, третю та четверту партію збірна України програла з рахунками 9:25 та 12:25. П׳ята вирішальна партія була дуже напруженою, дві команди боролись до останньої  хвилини партії і в результаті  збірній команді України  вдалось вибороти золото  перемігши команду Росії  з рахунком 3:2 . Фінальна гра між збірною командою України та збірною Росії була не лише за титул чемпіонів Європи, але й за отримання  параолімпійської ліцензії.

Командна трійка пере- можців  та призерів змагань:

Україна

Росія

Словенія


Київський регіональний центр «Інваспорт» вітає Аліну та Катерину з перемогою та  завоюванням  Паралімпійської  ліцензії і бажає їм невтомного  удосконалення спортивної майстерності, нових міжнародних спортивних  вершин, у тому числі  і Паралімпійських!

 

Жіноча команда по волейболу серед глухих регіонального центру «Інваспорт» у вищій лізі України.